Partners

Of je nu een door de overheid erkende entiteit vertegenwoordigt die opleidingen mag verzorgen en examens mag afnemen voor onbemande luchtvaart (RTF), een volwassenen-opleider, MBO of retailer die bijvoorbeeld drones verkoopt, jij en jouw klanten kunnen aanzienlijk voordeel behalen door te werken met het Dronewijzer partnerprogramma. 100% online, 100% kosteloos.

KENMERKEN DRONEWIJZER
In enkele stappen weet jouw klant (hobbyist/professional/student) welk Europees drone-certificaat hij/zij  moet hebben. Deze online tool werkt snel, is gratis en een certificaat is vanaf 1 januari 2021 verplicht als je met een drone gaat vliegen die méér dan 249 gram weegt, binnen de EU. Heeft iemand zijn/haar certificaat eenmaal bepaald? Dan kan direct de online cursus en bijbehorend examen geboekt worden. Alles vindt online plaats en is uiteraard AVG compliant. Opleiding en examen moeten worden verzorgd door een door de overheid erkende partij (RTF). Reguliere opleiders mogen deze drone-cursussen en examens niet aanbieden. Het certificaat wordt verstrekt via de RDW.

HOE HET WERKT
Feitelijk maken wij een volledige kopie van Dronewijzer.nl voor je aan op een sub-url. Binnen deze kopie-omgeving richten wij alles in (incl. logo van jouw organisatie). Voor scholen is er een speciaal programma waarbij studenten de cursus en het examen kosteloos kunnen boeken en de school achteraf betaalt. Voor het MBO kan dit programma gecombineerd worden met onze drone keuzedelen (lees meer hier over deze keuzedelen).

DE VOORDELEN OP EEN RIJ
Voor het bedrijfsleven is er een verdienmodel middels een kickback fee. Daarnaast kan men (een link naar) producten plaatsen die matchen bij het gekozen certificaat (bijvoorbeeld een drone van een specifiek gewicht). Tot slot is er voor marktpartijen (dronescholen) nog een mooie bonus: Dronewijzer.nl is dé perfecte tool om de dronepiloten die in de specific category* vallen (hoger risicoprofiel dronevluchten) uit hun doelgroep en bestaande klantenbase te filteren. Deze worden namelijk apart geregistreerd.

Dronewijzer.nl werkt met veel partners. Vul je gegevens onderstaand in om een partnerpresentatie te ontvangen. Iemand van Dronewijzer.nl zal snel contact met je opnemen.

* Onder de Europese drone-wetgeving zijn er drie hoofdcategorieën, oplopend van laag naar hoog in risicoprofiel. Deze zijn: 1. OPEN category, 2. SPECIFIC category, 3. CERTIFIED category.

Partners